fbpx

Pastă de sardine cu cremă de brânză

pasta de sardine cu cremă de brânză

Sardinele conţin calciu, fosfor, vitaminele B2, B3 și D şi sunt benefice oaselor. Și, nu în ultimul rând, sunt foarte gustoase. Pentru rețeta de pastă de sardine cu cremă de brânză am folosit câteva ingrediente simple, foarte accesibile. În doar câteva minute, va fi gata. Vedeți în rețeta video cum am făcut cea mai gustoasă pastă de pește!

pasta de sardine cu cremă de brânză

Pastă de sardine cu cremă de brânză

5.0 from 2 votes
Course: gustareDifficulty: ușor
Porții

6

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp total

10

minutes

Ingrediente

  • 2 cutii de sardine, în ulei sau în suc propriu (2 x 90 g)

  • 150 g cremă de brânză

  • 1 ceapă roșie

  • Castraveți murați

  • 1 lamâie

  • Piper roșu

  • Pătrunjel verde

  • Pâine

  • Sare

Cum să faceți

  • Tăiați mărunt ceapa roșie și câteva fire de pătrunjel.
  • Într-un castron, mărunțiți cu furculița sardinele bine scurse de ulei.
  • Adăugați crema de brânză, ceapa, piper roșu, zeamă de lămâie după gust, pătrunjel verde și un praf de sare. Amestecați.
  • Ungeți câteva felii de pâine cu pasta de sardine și cremă de brânză, așezați deasupra felii de castraveți murați. Poftă bună!

Rețetă video

Tags: