
Rețetele cu paste ne scot întotdeauna din încurcătură când avem la masă un mofturos sau când nu avem timp de rețete elaborate. Le-am combinat cu broccoli, puțin ulei de măsline aromatizat cu usturoi, parmezan ras și a ieșit o nebunie! Cum am făcut pastele cu broccoli găsiți în rețeta-video de mai jos!

Paste cu broccoli
Porții
4
porțiiTimp preparare
5
minutesTimp gătire
10
minutesTimp total
15
minutesIngrediente
300 g paste scurte
1 broccoli (500 g)
3 caței de usturoi
Ulei de măsline
Sare
Piper
Parmezan
Cum să faceți
- Puneți pastele la fiert în apă cu sare și respectați timpul de fierbere indicat pe pachet.
- Între timp, tăiați broccoli în buchețele.
- Cu 3-4 minute înainte ca pastele să fie fierte, adăugați în aceeași oală buchețele de broccoli. Lăsați să fiarbă împreună timpul rămas, dar să rămână aldente și pastele, și broccoli.
- Încingeți 1-2 linguri de ulei de măsline și căliți usturoiul pentru un minut, cât să-și elibereze aromele. Îl scoateți și adăugați pastele cu broccoli.
- Sotați amestecul câteva secunde, presărați parmezan ras după gust și poftă bună vă dorim!
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete