fbpx

Penne cu sos de brânză

penne cu sos de brânză

Când alegeți să pregătiți pizza sau paste cu sos de brânză, sau quattro formaggi, nu aveți cum să dați greș. Quattro formaggi nu este un mixt clasic de brânzeturi, așa că puteți include în el orice brânză doriți. Rețeta de penne cu sos de brânză se numără printre preferatele noastre. S-o încercați!

penne cu sos de brânză

Penne cu sos de brânză

5 din 1 vote
Fel: prânz, cinăDificultate ușor
Porții

2

porții
Timp preparare

5

minutes
Timp gătire

20

minutes
Timp total

25

minutes

Ingrediente

  • 300 g penne

  • 200 g Brie

  • 200 g Camembert

  • 150 g Gorgonzola

  • 100 g parmezan/Grana Padano

  • 150 ml smântână pentru gătit

  • Sare

Cum să faceți

  • Într-o crăticioară, topește pe foc mic Gorgonzola, Brie, Camembert și jumătate din parmezan împreună cu smântâna pentru gătit și un praf de sare.
  • Fierbe pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe pachet. Scurge-le și păstrează un pahar cu apa în care au fiert.
  • Amestecă pastele cu sosul de brânză și, dacă mai este nevoie, subțiază sosul cu apa păstrată.
  • Presară parmezan ras în momentul servirii.

Rețetă video

Tags:
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
pe Facebook

Înscrie-te la newsletterul săptămânal