fbpx

Pui cu ricotta și spanac

pui cu ricotta și spanac

Dacă tot ne-a plăcut mult rețeta de cartofi acordeon (cartofi Hasselback), ne-am gândit să încercăm ideea și cu alte ingrediente. Și cel mai simplu ne-a fost să facem pui cu ricotta și spanac, mai ales că sunt trei dintre ingredientele noastre preferate, iar combinația lor este absolut minunată. Și e gata și în scurt timp, asta v-am zis?

pui cu ricotta și spanac

Pui cu ricotta și spanac

5.0 from 2 votes
Course: prânz, cinăDifficulty: ușor
Porții

3

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

30

minutes
Timp total

40

minutes

Ingrediente

  • 3 jumătăți de piept de pui

  • 100 g spanac

  • 100 g ricotta

  • 50 g cașcaval

  • Ulei de măsline

  • Boia (dulce/iute/afumată)

  • Piper

  • Sare

Cum să faceți

  • Călește spanacul proaspăt într-o lingură cu ulei încins. După 1-2 minute adaugă brânza sfărâmată. Potrivește gustul de sare și piper.
  • Crestează piepții de pui din loc în loc cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit. Presară puțină sare.
  • Pune umplutura de spanac și ricotta în fiecare pliu de carne. Rade cașcaval deasupra și presară boia, după gust.
  • Dă la cuptorul încins pentru 30 de minute, la 180 de grade.

Rețetă video

Tags: