fbpx

Ravioli cu sos alb

Ravioli cu sos alb

Cu formă rotundă sau pătrată, ravioli se numără printre cele mai populare paste făinoase cu umplutură de carne sau de legume. Ravioli cu sos alb este cea mai rapidă și gustoasă rețetă de paste pe care o puteți pregăti pentru o cină din timpul săptămânii, când poate nu ați vrea să stați prea mult în bucătărie după o zi de muncă.

Ravioli cu sos alb

Ravioli cu sos alb

5.0 from 2 votes
Course: cinăDifficulty: ușor
Porții

2

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

10

minutes
Timp total

20

minutes

Ingrediente

  • 250 g ravioli (noi am avut cu ciuperci)

  • 400 ml smântână de gătit

  • 2 caÈ›ei de usturoi

  • 4 linguri de parmezan

  • Busuioc

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • FierbeÈ›i pastele în apă cu sare È™i respectaÈ›i timpii indicaÈ›i de producător. ScurgeÈ›i bine la final.
  • PuneÈ›i pe foc smântâna, usturoiul ras, sare È™i piper după gust, 3-4 frunze de busuioc È™i 2 linguri de parmezan. LăsaÈ›i să dea un clocot.
  • AdăugaÈ›i apoi pastele, amestecaÈ›i È™i luaÈ›i de pe foc.
  • PresăraÈ›i încă puÈ›in parmezan sau orice altă brânză maturată rasă. Poftă bună!

Rețetă video

Tags: