fbpx

Ravioli cu sos alb

Ravioli cu sos alb

Cu formă rotundă sau pătrată, ravioli se numără printre cele mai populare paste făinoase cu umplutură de carne sau de legume. Ravioli cu sos alb este cea mai rapidă și gustoasă rețetă de paste pe care o puteți pregăti pentru o cină din timpul săptămânii, când poate nu ați vrea să stați prea mult în bucătărie după o zi de muncă.

Ravioli cu sos alb

Ravioli cu sos alb

5 from 2 votes
Course: cinăDifficulty: ușor
Porții

2

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

10

minutes
Timp total

20

minutes

Ingrediente

  • 250 g 250 ravioli (noi am avut cu ciuperci)

  • 400 ml 400 smântână de gătit

  • 2 2 caței de usturoi

  • 4 4 linguri de parmezan

  • Busuioc

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Fierbeți pastele în apă cu sare și respectați timpii indicați de producător. Scurgeți bine la final.
  • Puneți pe foc smântâna, usturoiul ras, sare și piper după gust, 3-4 frunze de busuioc și 2 linguri de parmezan. Lăsați să dea un clocot.
  • Adăugați apoi pastele, amestecați și luați de pe foc.
  • Presărați încă puțin parmezan sau orice altă brânză maturată rasă. Poftă bună!

Rețetă video

Tags: