fbpx

Roșii umplute

Roșii umplute

Nu cu orez sau carne tocată, ci cu ouă bătute, o omletă foarte rapidă, să-i spunem. Foarte simplu de pregătit pentru mic-dejun aceste roșii umplute. Rețeta video o să vă convingă că vor fi gata în doar 25 de minute.

Roșii umplute

Roșii umplute

5.0 from 2 votes
Course: mic-dejunDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

5

minutes
Timp gătire

20

minutes
Timp total

25

minutes

Ingrediente

  • 4 roÈ™ii

  • 4 ouă

  • 4 linguriÈ›e de caÈ™caval ras

  • Mix de ierburi uscate (oregano, rozmarin, cimbru)

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • SpălaÈ›i roÈ™iile È™i le tăiaÈ›i câte un căpăcel în partea superioară. PuneÈ›i căpăcelele deoparte, vom avea nevoie de ele la finalul reÈ›etei.
  • ScobiÈ›i cu grijă miezul roÈ™iilor, cum vă e mai uÈ™or, dar ar fi bine să nu străpungeÈ›i pereÈ›ii roÈ™iilor.
  • Le scurgeÈ›i de zeamă È™i puneÈ›i roÈ™iile într-o tavă micuță. SpargeÈ›i câte un ou în fiecare roÈ™ie.
  • PuneÈ›i un praf de sare È™i piper, ceva ierburi uscate È™i amestecaÈ›i uÈ™or cu furculiÈ›a. PresăraÈ›i caÈ™cavalul ras, acoperiÈ›i cu căpăcelele È™i sigilaÈ›i-le cu ajutorul unor scobitori.
  • DaÈ›i la cuptor, la 200 de grade, cu programul de ventilaÈ›ie pornit, pentru 20 de minute. Timpul de coacere depinde mult de dimensiunea roÈ™iilor folosite. Dar după 10-12 minute, puteÈ›i ridica uÈ™or căpăcelul È™i vedeÈ›i în ce stadiu se află omleta.
  • Când le mâncaÈ›i, adăugaÈ›i È™i câteva frunze de salată È™i pâine prăjită, o nebunie! Și atât de uÈ™or de pregătit!

Rețetă video

notă

  • ReÈ›etă inspirată de pe cookist.com.
Tags: