Nu cu orez sau carne tocată, ci cu ouă bătute, o omletă foarte rapidă, să-i spunem. Foarte simplu de pregătit pentru mic-dejun aceste roșii umplute. Rețeta video o să vă convingă că vor fi gata în doar 25 de minute.
Roșii umplute
Porții
4
porțiiTimp preparare
5
minutesTimp gătire
20
minutesTimp total
25
minutesIngrediente
4 roșii
4 ouă
4 lingurițe de cașcaval ras
Mix de ierburi uscate (oregano, rozmarin, cimbru)
Sare
Piper
Cum să faceți
- Spălați roșiile și le tăiați câte un căpăcel în partea superioară. Puneți căpăcelele deoparte, vom avea nevoie de ele la finalul rețetei.
- Scobiți cu grijă miezul roșiilor, cum vă e mai ușor, dar ar fi bine să nu străpungeți pereții roșiilor.
- Le scurgeți de zeamă și puneți roșiile într-o tavă micuță. Spargeți câte un ou în fiecare roșie.
- Puneți un praf de sare și piper, ceva ierburi uscate și amestecați ușor cu furculița. Presărați cașcavalul ras, acoperiți cu căpăcelele și sigilați-le cu ajutorul unor scobitori.
- Dați la cuptor, la 200 de grade, cu programul de ventilație pornit, pentru 20 de minute. Timpul de coacere depinde mult de dimensiunea roșiilor folosite. Dar după 10-12 minute, puteți ridica ușor căpăcelul și vedeți în ce stadiu se află omleta.
- Când le mâncați, adăugați și câteva frunze de salată și pâine prăjită, o nebunie! Și atât de ușor de pregătit!
Rețetă video
notă
- Rețetă inspirată de pe cookist.com.
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete