fbpx

Roșii umplute

Roșii umplute

Nu cu orez sau carne tocată, ci cu ouă bătute, o omletă foarte rapidă, să-i spunem. Foarte simplu de pregătit pentru mic-dejun aceste roșii umplute. Rețeta video o să vă convingă că vor fi gata în doar 25 de minute.

Roșii umplute

Roșii umplute

5 din 2 votes
Fel: mic-dejunDificultate ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

5

minutes
Timp gătire

20

minutes
Timp total

25

minutes

Ingrediente

  • 4 roșii

  • 4 ouă

  • 4 lingurițe de cașcaval ras

  • Mix de ierburi uscate (oregano, rozmarin, cimbru)

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Spălați roșiile și le tăiați câte un căpăcel în partea superioară. Puneți căpăcelele deoparte, vom avea nevoie de ele la finalul rețetei.
  • Scobiți cu grijă miezul roșiilor, cum vă e mai ușor, dar ar fi bine să nu străpungeți pereții roșiilor.
  • Le scurgeți de zeamă și puneți roșiile într-o tavă micuță. Spargeți câte un ou în fiecare roșie.
  • Puneți un praf de sare și piper, ceva ierburi uscate și amestecați ușor cu furculița. Presărați cașcavalul ras, acoperiți cu căpăcelele și sigilați-le cu ajutorul unor scobitori.
  • Dați la cuptor, la 200 de grade, cu programul de ventilație pornit, pentru 20 de minute. Timpul de coacere depinde mult de dimensiunea roșiilor folosite. Dar după 10-12 minute, puteți ridica ușor căpăcelul și vedeți în ce stadiu se află omleta.
  • Când le mâncați, adăugați și câteva frunze de salată și pâine prăjită, o nebunie! Și atât de ușor de pregătit!

Rețetă video

notă

  • Rețetă inspirată de pe cookist.com.
Tags:
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
pe Facebook

Înscrie-te la newsletterul săptămânal