Haideți să pregătim împreună cea mai delicioasă ruladă de curcan, potrivită și pentru copii. Și mult mai ușor și rapid de pregătit decât ați crede. Să începem!
Ruladă de carne de curcan
Porții
8
porțiiTimp preparare
20
minutesTimp gătire
40
minutesTimp total
1
hourIngrediente
1 kg carne tocată de curcan
1 kg ardei capia
2 morcovi (mici)
1 ou
1 legătură de pătrunjel verde
1 legătură de mărar verde
3 caței de usturoi
1 linguriță de boia dulce
1 lingură de paste de tomate
Cimbru uscat
Oregano uscat
Ulei de măsline
Sare
Piper
Cum să faceți
- Puneți ardeii la copt. Nouă ne e mai ușor să-i coacem în tavă, la cuptor, la 200 de grade, pentru 20-25 de minute. Îi curățați de cotoare și coji și îi lăsați la scurs.
- Într-un castron încăpător, puneți carnea tocată, morcovii și usturoiul dați pe răzătoare, verdețurile tocate, boia, cimbru și oregano, sare și piper după gust. Apoi oul și amestecați bine de tot.
- Ungeți o hârtie de copt cu puțin ulei de măsline și întindeți amestecul de carne într-o ”foaie” potrivit de groasă.
- Deasupra puneți ardeiul copt și rulați cu ajutorul hârtiei de copt. Sigilați hârtia la capete și înveliți rulada și în foaie de aluminiu.
- Dați la cuptor, la 200 de grade pentru 30-35 de minute, scoateți rulada de carne de curcan și o ungeți deasupra cu pastă de tomate, după care mai dați din nou la cuptor, să se rumenească frumos. 10-15 minute, cam așa. Poftă bună și vouă!
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete
zucchini