fbpx

Rulouri cu brânză și verdeață

rulouri cu brânză și verdeață

Sățioase, aromate și ușor de pregătit, aceste rulouri cu brânză și verdeață sunt minunate atunci când nu vreți să stați prea mult în bucătărie pentru a pregăti ceva bun. 
Și dacă telemeaua de vacă nu vă e chiar pe plac, o puteți înlocui cu una de capră sau chiar de oaie, totul e să găsiți combinația care vă place cel mai mult.

rulouri cu brânză și verdeață

Rulouri cu brânză și verdeață

5.0 from 2 votes
Course: gustare, cinăDifficulty: ușor
Porții

8

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

30

minutes
Timp total

40

minutes

Ingrediente

  • 1 pachet de foi fine de plăcintă

  • 400 g brânză telemea

  • 300 g brânză de vaci

  • 2 ouă

  • 1 legătură de pătrunjel verde

  • 1 legătură de mărar verde

  • Semințe de susan

  • 4 linguri de unt topit

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Dați telemeaua pe răzătoare. Scurgeți brânza de vaci de zer. Tăiați mărunt verdețurile.
  • Amestecați brânzeturile cu ouăle, verdeața, sare și piper după gust.
  • Luați câte două foi de plăcintă și le ungeți cu untul topit.
  • Puneți deasupra umplutura aromată și rulați.
  • Așezați rulourile într-o tavă, le ungeți cu untul rămas, presărați semințe de susan și dați la cuptor, la 180 de grade, pentru jumătate de oră.

Rețetă video

Tags: