fbpx

Rulouri cu ceapă roșie și brânzeturi

rulouri de ceapă roșie cu brânzeturi

Ne plac rețetele simple, doar ne știți. Așa că avem o nouă propunere delicioasă, cum altfel? Un aluat foitaj proaspăt, ceapă caramelizată și două tipuri de brânză sunt ingredientele de bază pentru cea mai bună gustare de weekend sau pentru o cină relaxantă după o zi de muncă. Și dacă tot v-am zis care sunt ingredientele, vedeți mai jos cum am pregătit cele mai grozave rulouri cu ceapă roșie și brânzeturi.

rulouri de ceapă roșie cu brânzeturi

Rulouri cu ceapă roșie și brânzeturi

5.0 from 2 votes
Course: gustare, cinăDifficulty: ușor
Porții

14

rulouri
Timp preparare

20

minutes
Timp gătire

20

minutes
Timp total

40

minutes

Ingrediente

  • 1 aluat foitaj proaspăt

  • 5 cepe roÈ™ii, tăiate julien

  • 2 linguriÈ›e de cimbru, tocat fin

  • 100 g caÈ™caval ras

  • 50 g brânză de capră (opÈ›ional)

  • 50 g parmezan

  • 2 linguri ulei de măsline

  • Lapte (pentru uns)

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • CăliÈ›i ceapa în uleiul bine încins până se caramelizează. Aproximativ 15 minute.
  • AdăugaÈ›i cimbrul, sare È™i piper È™i mai È›ineÈ›i pe foc 5 minute, să se combine aromele. LăsaÈ›i să se răcească.
  • ÃŽntre timp, preîncălziÈ›i cuptorul la 180°C. TapetaÈ›i tava cu hârtie de copt.
  • Se întinde amestecul de ceapă pe aluat, se acoperă cu caÈ™cavalul ras È™i brânza de capră sfărâmată.
  • RulaÈ›i aluatul È™i tăiaÈ›i-l în felii de 2-3 cm grosime È™i aranjaÈ›i-le pe tava de copt. UngeÈ›i rulourile cu lapte sau cu smanâtână, iaurt ori cu ou bătut, ce aveÈ›i în frigider.
  • PresăraÈ›i deasupra parmezanul È™i coaceÈ›i timp de 20-25 de minute.

Rețetă video

Tags: