fbpx

Rulouri cu ceapă roșie și brânzeturi

rulouri de ceapă roșie cu brânzeturi

Ne plac rețetele simple, doar ne știți. Așa că avem o nouă propunere delicioasă, cum altfel? Un aluat foitaj proaspăt, ceapă caramelizată și două tipuri de brânză sunt ingredientele de bază pentru cea mai bună gustare de weekend sau pentru o cină relaxantă după o zi de muncă. Și dacă tot v-am zis care sunt ingredientele, vedeți mai jos cum am pregătit cele mai grozave rulouri cu ceapă roșie și brânzeturi.

rulouri de ceapă roșie cu brânzeturi

Rulouri cu ceapă roșie și brânzeturi

5.0 from 2 votes
Course: gustare, cinăDifficulty: ușor
Porții

14

rulouri
Timp preparare

20

minutes
Timp gătire

20

minutes
Timp total

40

minutes

Ingrediente

  • 1 aluat foitaj proaspăt

  • 5 cepe roșii, tăiate julien

  • 2 lingurițe de cimbru, tocat fin

  • 100 g cașcaval ras

  • 50 g brânză de capră (opțional)

  • 50 g parmezan

  • 2 linguri ulei de măsline

  • Lapte (pentru uns)

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Căliți ceapa în uleiul bine încins până se caramelizează. Aproximativ 15 minute.
  • Adăugați cimbrul, sare și piper și mai țineți pe foc 5 minute, să se combine aromele. Lăsați să se răcească.
  • Între timp, preîncălziți cuptorul la 180°C. Tapetați tava cu hârtie de copt.
  • Se întinde amestecul de ceapă pe aluat, se acoperă cu cașcavalul ras și brânza de capră sfărâmată.
  • Rulați aluatul și tăiați-l în felii de 2-3 cm grosime și aranjați-le pe tava de copt. Ungeți rulourile cu lapte sau cu smanâtână, iaurt ori cu ou bătut, ce aveți în frigider.
  • Presărați deasupra parmezanul și coaceți timp de 20-25 de minute.

Rețetă video

Tags: