fbpx

Rulouri de omletă

rulouri de omletă cu cremă de brânză

Rețeta noastră de rulouri de omletă se face foarte ușor, e gustoasă și e gata în 10 minute! Dar mai bine vedeți rețeta video, ca să vă convingeți!

rulouri de omletă cu cremă de brânză

Rulouri de omletă

5.0 from 2 votes
Course: mic-dejunDifficulty: ușor
Porții

2

porții
Timp preparare

5

minutes
Timp gătire

5

minutes
Timp total

10

minutes

Ingrediente

  • Pentru omletă
  • 3 ouă

  • 1 lingură de lapte

  • Sare

  • Piper

  • Boia (opțional)

  • Ulei de floarea-soarelui

  • Pentru umplutură
  • 200 g cremă de brânză de vaci

  • 150 g telemea

  • 2 linguri de iaurt

  • 1/4 ardei gras

  • Ardei iute (opțional)

  • 1 fir de ceapă verde

  • 2 fire de pătrunjel verde

Cum să faceți

  • Pentru umplutură, amestecați brânza de vaci cu telemeaua sfărâmată sau dată pe răzătoare și iaurtul bine scurs.
  • Pentru omletă, bateți ouăle într-un castron. Adăugați sare și piper și, dacă vă place, puțină boia. Dulce sau iute, după gust.
  • Încingeți puțin ulei într-o tigaie și turnați cu polonicul o parte din compoziția de omletă. Noi am avut o tigaie mare, cu diametrul de 28 cm, așa că am împărțit compoziția în două. Dacă folosiți o tigaie mai mică, veți obține mai multe clătite de omletă.
  • După ce s-a rumenit pe o parte, întoarceți omleta cu ajutorul a două spatule. Rumeniți și pe cealaltă parte, apoi scoateți omleta pe o farfurie. Procedați la fel și pentru restul compoziției.
  • Ungeți foile de omletă cu crema de brânză. Pe una, noi am presărat câteva cubulețe de ardei gras și iute (dacă vă place) și ceapă verde, iar pe a doua doar verdeață proaspătă.
  • Și le-am mâncat la fel de repede pe amândouă! Poftă bună și vouă!

Rețetă video

Sfaturi

Tags: