Rețeta noastră de rulouri de omletă se face foarte ușor, e gustoasă și e gata în 10 minute! Dar mai bine vedeți rețeta video, ca să vă convingeți!
Rulouri de omletă
Porții
2
porțiiTimp preparare
5
minutesTimp gătire
5
minutesTimp total
10
minutesIngrediente
- Pentru omletă
3 ouă
1 lingură de lapte
Sare
Piper
Boia (opțional)
Ulei de floarea-soarelui
- Pentru umplutură
200 g cremă de brânză de vaci
150 g telemea
2 linguri de iaurt
1/4 ardei gras
Ardei iute (opțional)
1 fir de ceapă verde
2 fire de pătrunjel verde
Cum să faceți
- Pentru umplutură, amestecați brânza de vaci cu telemeaua sfărâmată sau dată pe răzătoare și iaurtul bine scurs.
- Pentru omletă, bateți ouăle într-un castron. Adăugați sare și piper și, dacă vă place, puțină boia. Dulce sau iute, după gust.
- Încingeți puțin ulei într-o tigaie și turnați cu polonicul o parte din compoziția de omletă. Noi am avut o tigaie mare, cu diametrul de 28 cm, așa că am împărțit compoziția în două. Dacă folosiți o tigaie mai mică, veți obține mai multe clătite de omletă.
- După ce s-a rumenit pe o parte, întoarceți omleta cu ajutorul a două spatule. Rumeniți și pe cealaltă parte, apoi scoateți omleta pe o farfurie. Procedați la fel și pentru restul compoziției.
- Ungeți foile de omletă cu crema de brânză. Pe una, noi am presărat câteva cubulețe de ardei gras și iute (dacă vă place) și ceapă verde, iar pe a doua doar verdeață proaspătă.
- Și le-am mâncat la fel de repede pe amândouă! Poftă bună și vouă!
Rețetă video
Sfaturi
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete