Nu știm de voi, dar noi avem mai mereu un aluat foitaj în congelator. Că nu se știe ce idei mai avem sau ce pofte! Și dacă tot le-am amintit pe ultimele, ne-a zburat gândul la niște rulouri de pizza și ne-am pus repede pe treabă.
Rulouri de pizza
Porții
3
porțiiTimp preparare
15
minutesTimp gătire
20
minutesTimp total
35
minutesIngrediente
1 aluat foitaj
3 linguri de sos de roșii
100 g șuncă feliată, cât mai subțire
100 g mozzarella, rasă
1 ou
Frunze de oregano / cimbru / rozmarin
Cum să faceți
- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.
- Întindeți aluatul foarte rece pe masa de lucru. Întindeți un strat uniform de sos de roșii, presărați puțin oregano, rozmarin sau cimbru, după preferință.
- Așezați feliile de șuncă, unele lângă altele, apoi presărați mozzarella rasă. Rulați cât se poate de strâns. Puneți la congelator pentru 10 minute.
- Tăiați apoi ruloul în felii potrivit de groase, aproximativ 10-12. Așezați-le pe tava tapetată cu hârtie, ungeți cu ou bătut deasupra și dați la cuptor, la 180 de grade, pentru aproximativ 15-20 de minute sau până devin aurii.
- Sosul ketchup este grozav să-l alăturați acestor rulouri de pizza, dar noi le-am mâncat cu acest sosul de roșii de la rețeta asta.
Tags: pizza
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete