fbpx

Rulouri de pizza

rulouri de pizza

Nu știm de voi, dar noi avem mai mereu un aluat foitaj în congelator. Că nu se știe ce idei mai avem sau ce pofte! Și dacă tot le-am amintit pe ultimele, ne-a zburat gândul la niște rulouri de pizza și ne-am pus repede pe treabă.

rulouri de pizza

Rulouri de pizza

5 din 1 vote
Fel: cu carne, cinăDificultate ușor
Porții

3

porții
Timp preparare

15

minutes
Timp gătire

20

minutes
Timp total

35

minutes

Ingrediente

  • 1 aluat foitaj

  • 3 linguri de sos de roșii

  • 100 g șuncă feliată, cât mai subțire

  • 100 g mozzarella, rasă

  • 1 ou

  • Frunze de oregano / cimbru / rozmarin

Cum să faceți

  • Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.
  • Întindeți aluatul foarte rece pe masa de lucru. Întindeți un strat uniform de sos de roșii, presărați puțin oregano, rozmarin sau cimbru, după preferință.
  • Așezați feliile de șuncă, unele lângă altele, apoi presărați mozzarella rasă. Rulați cât se poate de strâns. Puneți la congelator pentru 10 minute.
  • Tăiați apoi ruloul în felii potrivit de groase, aproximativ 10-12. Așezați-le pe tava tapetată cu hârtie, ungeți cu ou bătut deasupra și dați la cuptor, la 180 de grade, pentru aproximativ 15-20 de minute sau până devin aurii.
  • Sosul ketchup este grozav să-l alăturați acestor rulouri de pizza, dar noi le-am mâncat cu acest sosul de roșii de la rețeta asta.
Tags:
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal