
După o zi de serviciu sau când nu aveți prea mult timp la dispoziție pentru pregătirea prânzului, salata de paste cu ton și legume este cea mai potrivită alegere. O pregătiți în maximum 20 de minute, este foarte gustoasă și puteți adăuga exact acele legume care vă plac.

Salată cu paste și ton
Porții
4
porțiiTimp preparare
15
minutesTimp gătire
5
minutesTimp total
20
minutesIngrediente
300 g ton (de preferat în suc propriu)
250 g paste scurte
1 ceapă roșie mică
1/2 ardei gras galben (sau verde)
1/2 ardei gras roșu
1 măr mic
2 lingurițe de zeamă de lămâie
1 castravete mic
100 g porumb
sare
- Pentru sos
2 lingurițe de muștar
2 linguri de sos de soia
2 linguri de ketchup
2 linguri de iaurt (sau maioneză)
Cum să faceți
- Fierbeți pastele în apă cu sare. Le scurgeți și le puneți într-un castron.
- ÃŽntre timp, tăiaÈ›i cubuleÈ›e ceapa, ardeii, castravetele È™i mărul – pe care-l stropiÈ›i cu zeamă de lămâie. PuneÈ›i legumele într-un castron È™i adăugaÈ›i porumbul.
- Pentru sos amestecați toate ingredientele. Îl turnați apoi peste paste și amestecați.
- Puneți legumele și la final adăugați tonul bine scurs.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete