fbpx

Salată de legume la borcan

salată de legume la borcan

Nu de puține ori auzim din partea specialiștilor recomandarea de a mânca friptura împreună cu o salată. Explicația este foarte simplă: fibrele din legume ușurează procesul de digestie a cărnii. Dacă aveți în plan o ieșire la iarbă verde sau la un grătar, luați în considerare și rețeta noastră de salată de legume la borcan. Am găsit o combinație de nota 10!

salată de legume la borcan

Salată de legume la borcan

5 din 2 votes
Fel: prânz, cinăDificultate ușor
Porții

1

borcan 900 g
Timp preparare

25

minutes
Timp total

25

minutes

Ingrediente

  • 1/2 varză nouă

  • 3 morcovi

  • 2 ardei grași

  • 1 ceapă

  • 1 linguriță de pastă de ardei iute (sau fulgi de chili)

  • 2 foi de dafin

  • 1 lingură rasă de zahăr

  • 3 linguri de oțet

  • 100 ml ulei de măsline

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Tăiați/radeți cât mai fin toate legumele.
  • Într-un castronel, amestecați uleiul cu oțetul, zahărul, sare, piper, foile de dafin și pasta de ardei iute.
  • Turnați sosul peste legume, amestecați și puneți în borcane. Păstrați salata de legume la borcan la frigider.

Rețetă video

Tags:
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal