
Cu origini mexicane, acest sos salsa de roșii conține doar 5 ingrediente simple, dar care se combină absolut delicios.

Salsa de roșii
Porții
2
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp total
10
minutesIngrediente
4 roșii coapte, la temperatura camerei
1 ceapă albă
1 ardei iute proaspăt
Câteva fire de pătrunjel
Zeama de la o lămâie (sau lime)
Sare
Piper
Cum să faceți
- Taie legumele cubulețe sau cât de mărunt îți dorești.
- Pune-le într-un castron și stoarce deasupra zeama de lămâie.
- Potrivește gustul de sare și piper.
- Încearcă acest sos salsa cu chipsuri de tortilla, quesadillas, bruschete, cartofi la cuptor sau prăjiți.
Tags: retete fara foc
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete