fbpx

Sandviș cald cu cheddar și ardei iute

sandviș cald cu cheddar și ardei iute

Un sandviș cald cu cheddar și ardei iute este propunerea noastră pentru o cină din timpul săptămânii, când poate nu ați vrea să stați prea mult în bucătărie. Vă mai spunem doar că este o combinație excelentă între pâinea, ușor crocantă, și amestecul de brânzeturi puțin picante.

sandviș cald cu cheddar și ardei iute

Sandviș cald cu cheddar și ardei iute

5 din 2 votes
Fel: cinăDificultate ușor
Porții

2

porții
Timp preparare

15

minutes
Timp total

15

minutes

Ingrediente

  • 4 felii de pâine toast

  • 100 g cremă de brânză

  • 100 g cheddar

  • 4 felii de bacon

  • 1 ardei iute feliat

  • 1 linguriță de praf de usturoi

  • 100 g unt, la temperatura camerei

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Puneți feliile de bacon, desprinse cu atenție unele de altele, să nu se rupă, pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dați apoi în cuptorul bine încins și coaceți aproximativ 7-10 minute, până ce feliile de bacon au devenit rumene și crocante.
  • Între timp, amestecați crema de brânză cu praful de usturoi, ardeiul iute feliat (noi am folosit ardei iute murat). Sărați și piperați după gust.
  • Ungeți feliile de pâine, pe o parte, cu unt moale, iar pe cealaltă parte cu amestecul de brânză.
  • Încingeți o tigaie și rumeniți feliile de pâine așezate cu untul în jos.
  • Presărați deasupra cheddar ras, 2 felii de bacon crocant, apoi acoperiți cu cealaltă felie de pâine. Ungeți deasupra cu unt.
  • Țineți pe foc până sandvișurile devin aurii, aproximativ 4-5 minute, apoi le întoarceți pe cealaltă parte și le mai gătiți alte 3-4 minute.

Rețetă video

Tags:
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal