Un sandviș cald cu cheddar și ardei iute este propunerea noastră pentru o cină din timpul săptămânii, când poate nu ați vrea să stați prea mult în bucătărie. Vă mai spunem doar că este o combinație excelentă între pâinea, ușor crocantă, și amestecul de brânzeturi puțin picante.
Sandviș cald cu cheddar și ardei iute
Porții
2
porțiiTimp preparare
15
minutesTimp total
15
minutesIngrediente
4 felii de pâine toast
100 g cremă de brânză
100 g cheddar
4 felii de bacon
1 ardei iute feliat
1 linguriță de praf de usturoi
100 g unt, la temperatura camerei
Sare
Piper
Cum să faceți
- Puneți feliile de bacon, desprinse cu atenție unele de altele, să nu se rupă, pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dați apoi în cuptorul bine încins și coaceți aproximativ 7-10 minute, până ce feliile de bacon au devenit rumene și crocante.
- Între timp, amestecați crema de brânză cu praful de usturoi, ardeiul iute feliat (noi am folosit ardei iute murat). Sărați și piperați după gust.
- Ungeți feliile de pâine, pe o parte, cu unt moale, iar pe cealaltă parte cu amestecul de brânză.
- Încingeți o tigaie și rumeniți feliile de pâine așezate cu untul în jos.
- Presărați deasupra cheddar ras, 2 felii de bacon crocant, apoi acoperiți cu cealaltă felie de pâine. Ungeți deasupra cu unt.
- Țineți pe foc până sandvișurile devin aurii, aproximativ 4-5 minute, apoi le întoarceți pe cealaltă parte și le mai gătiți alte 3-4 minute.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete