fbpx

Sos de avocado

Sosul de avocado are consistență groasă, cremoasă și o aromă irezistibilă. Este delicios într-o salată cu frunze verzi, dar și cu nuggets de pui, legume tăiate bastonașe (ardei gras, apio, morcovi) și cartofi wedges. Dacă vă rămâne, păstrați-l în borcan bine închis, dar nu mai mult de 3 zile.

Ingrediente

  • 1 avocado

  • 120 ml lapte bătut

  • 4 linguri de smântână

  • ½ legătură de pătrunjel

  • 1 lingură de zeamă de lămâie

  • 1 linguriță de muștar

  • 2 căței de usturoi

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Puneți toate ingredientele în robotul de bucătărie și mixați până obțineți un sos foarte fin și cremos.
  • La final, în funcție de gust, mai adăugați sare sau zeamă de lămâie.
Tags: