Cinele ușor de pregătit, gustoase sunt tot ce ne dorim după o zi de muncă. Pastele și legumele se combină armonios, iar sosul de smântână aromatizat cu puțin usturoi le acompaniază perfect. Cum am făcut rapid rețeta de tagliatele cu dovlecei vedeți mai jos:
Tagliatele cu dovlecei
Porții
2
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp gătire
10
minutesTimp total
20
minutesIngrediente
300 g tagliatele
1 dovlecel
2 linguri de smântână (o puteți înlocui cu smântână lichidă)
1 linguriță de praf de usturoi
2 linguri de parmezan ras
2 linguri de ulei de măsline
Sare
Piper
Cum să faceți
- Fierbeți pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe pachet. În cazul nostru au fost necesare 8 minute.
- Căliți dovlecelul tăiat în felii potrivit de mici în uleiul încins, dar nu mai mult de 4-5 minute.
- Dați focul mic, adăugați smântâna, praf de usturoi, sare și piper după gust. Dacă sosul de smântână este prea legat, subțiați-l cu puțină apă în care au fiert pastele.
- Puneți pastele scurse și parmezanul ras. Atât de simplă a fost rețeta.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete