fbpx

Tagliatele cu dovlecei

Tagliatele cu dovlecei

Cinele ușor de pregătit, gustoase sunt tot ce ne dorim după o zi de muncă. Pastele și legumele se combină armonios, iar sosul de smântână aromatizat cu puțin usturoi le acompaniază perfect. Cum am făcut rapid rețeta de tagliatele cu dovlecei vedeți mai jos:

Tagliatele cu dovlecei

Tagliatele cu dovlecei

5.0 from 1 vote
Course: cinăDifficulty: ușor
Porții

2

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

10

minutes
Timp total

20

minutes

Ingrediente

  • 300 g tagliatele

  • 1 dovlecel

  • 2 linguri de smântână (o puteți înlocui cu smântână lichidă)

  • 1 linguriță de praf de usturoi

  • 2 linguri de parmezan ras

  • 2 linguri de ulei de măsline

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Fierbeți pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe pachet. În cazul nostru au fost necesare 8 minute.
  • Căliți dovlecelul tăiat în felii potrivit de mici în uleiul încins, dar nu mai mult de 4-5 minute.
  • Dați focul mic, adăugați smântâna, praf de usturoi, sare și piper după gust. Dacă sosul de smântână este prea legat, subțiați-l cu puțină apă în care au fiert pastele.
  • Puneți pastele scurse și parmezanul ras. Atât de simplă a fost rețeta.

Rețetă video

Tags: