
Da, știm că v-am surprins cu prezentarea noastră. Voiam doar să vă arătăm că o tocăniță de ciuperci, cea mai simplă rețetă, poate să fie și surprinzătoare. În rețeta video găsiți toate detaliile.

Tocăniță de ciuperci cu mămăligă
Porții
4
porțiiTimp preparare
15
minutesTimp gătire
15
minutesTimp total
30
minutesIngrediente
500 g ciuperci proaspete
1 ceapă
3 caței de usturoi
50 g cașcaval
Câteva fire de pătrunjel verde
2 linguri de ulei de floarea-soarelui
Mămăligă
Sare
Piper
Cum să faceți
- Căliți ceapa tocată și usturoiul pisat în puțin ulei de floarea-soarelui bine încins.
- Adăugați ciupercile feliate, sare și piper proaspăt măcinat și țineți pe foc până scade apa (pe care o lasă ciupercile).
- Între timp, dacă vă place prezentarea noastră, faceți repede o mămăliguță, dar nu foarte mare. Puneți-o într-o tavă unsă cu puțin ulei și deasupra așezați tocănița de ciuperci.
- Presărați deasupra cașcavalul ras. Dați la cuptor, la 180 de grade, 15 minute. După ce e gata, presărați și verdeața.
- Cât cina este în cuptor, puneți la rece o sticlă de bere sau una de vin alb, că tare bine se potrivesc cu tocănița de ciuperci.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
afumătură
ardei
bacon
banane
biscuiți
broccoli
brânză
brânză de vaci
budincă
cartofi
cașcaval
ceapă
ciocolată
ciuperci
conopidă
curcan
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
fasole
ficăței de pui
foitaj
iaurt
marinade
mere
mozzarella
mămăligă
orez
ou
parmezan
pesto
pește
pizza
porc
praz
pui
roșii
smântână
spaghete
spanac
stafide
usturoi
varză
vinete