
Da, știm că v-am surprins cu prezentarea noastră. Voiam doar să vă arătăm că o tocăniță de ciuperci, cea mai simplă rețetă, poate să fie și surprinzătoare. În rețeta video găsiți toate detaliile.

Tocăniță de ciuperci cu mămăligă
Porții
4
porțiiTimp preparare
15
minutesTimp gătire
15
minutesTimp total
30
minutesIngrediente
500 g ciuperci proaspete
1 ceapă
3 caței de usturoi
50 g cașcaval
Câteva fire de pătrunjel verde
2 linguri de ulei de floarea-soarelui
Mămăligă
Sare
Piper
Cum să faceți
- Căliți ceapa tocată și usturoiul pisat în puțin ulei de floarea-soarelui bine încins.
- Adăugați ciupercile feliate, sare și piper proaspăt măcinat și țineți pe foc până scade apa (pe care o lasă ciupercile).
- Între timp, dacă vă place prezentarea noastră, faceți repede o mămăliguță, dar nu foarte mare. Puneți-o într-o tavă unsă cu puțin ulei și deasupra așezați tocănița de ciuperci.
- Presărați deasupra cașcavalul ras. Dați la cuptor, la 180 de grade, 15 minute. După ce e gata, presărați și verdeața.
- Cât cina este în cuptor, puneți la rece o sticlă de bere sau una de vin alb, că tare bine se potrivesc cu tocănița de ciuperci.
Rețetă video
Tags: ciupercimămăligă
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete