
Nu mulți sunt cei care pot rezista mirosului de pâine cu usturoi la cuptor… Și pentru că aromele ei sunt cu adevărat magice, vedeți mai jos rețeta video pentru baghetă cu usturoi și cașcaval la cuptor s-o faceți degrabă. Poftă bună și vouă!

Baghetă cu usturoi și cașcaval la cuptor
Porții
4
porțiiTimp preparare
30
minutesTimp gătire
15
minutesTimp de coacere
60
minuteTotal time
45
minutesIngrediente
1 baghetă
80 g unt moale
1 capățână de usturoi
200 g cașcaval (sau mix de brânzeturi)
Pătrunjel verde
2 linguri de ulei de măsline
Sare
Piper
Boia
Cum să faceți
- Tăiați capac usturoiul, fie în zona mustăților, fie în zona opusă. Puneți căpățâna tăiată într-o folie de aluminiu (sau hârtie de copt), presărați sare, piper și boiaua preferată, stropiți cu ulei și ”împachetați”. Dați la cuptor la 200 de grade pentru aproximativ o oră.
- Amestecați untul moale cu ulei de măsline, sare, piper, piper, pătrunjel tocat și usturoiul copt.
- Ungeți bagheta tăiată cu crema aromată de unt, presărați deasupra cașcavalul ras și coaceți la 200 de grade aproximativ 15 minute.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete