fbpx

Baghetă cu usturoi și cașcaval la cuptor

baghetă cu usturoi și cașcaval la cuptor

Nu mulți sunt cei care pot rezista mirosului de pâine cu usturoi la cuptor…  Și pentru că aromele ei sunt cu adevărat magice, vedeți mai jos rețeta video pentru baghetă cu usturoi și cașcaval la cuptor s-o faceți degrabă. Poftă bună și vouă!

baghetă cu usturoi și cașcaval la cuptor

Baghetă cu usturoi și cașcaval la cuptor

5.0 from 2 votes
Course: gustare, cinăDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

30

minutes
Timp gătire

15

minutes
Timp de coacere

60

minute
Total time

45

minutes

Ingrediente

  • 1 baghetă

  • 80 g unt moale

  • 1 capățână de usturoi

  • 200 g cașcaval (sau mix de brânzeturi)

  • Pătrunjel verde

  • 2 linguri de ulei de măsline

  • Sare

  • Piper

  • Boia

Cum să faceți

  • Tăiați capac usturoiul, fie în zona mustăților, fie în zona opusă. Puneți căpățâna tăiată într-o folie de aluminiu (sau hârtie de copt), presărați sare, piper și boiaua preferată, stropiți cu ulei și ”împachetați”. Dați la cuptor la 200 de grade pentru aproximativ o oră.
  • Amestecați untul moale cu ulei de măsline, sare, piper, piper, pătrunjel tocat și usturoiul copt.
  • Ungeți bagheta tăiată cu crema aromată de unt, presărați deasupra cașcavalul ras și coaceți la 200 de grade aproximativ 15 minute.

Rețetă video

Tags: