
Rețeta de brioșe cu legume și cașcaval este ideală pentru mic-dejun sau pentru o gustare simplă, pentru care nu vreți să stați prea mult în bucătărie. Vedeți rețeta video și notați-vă ingredientele de care mai aveți nevoie, cu siguranță pe multe le aveți deja cumpărate.

Brioșe cu legume și cașcaval
Porții
16
brioșeTimp preparare
15
minutesTimp gătire
25
minutesTimp total
40
minutesIngrediente
1 1 dovlecel mic (200 g)
1/2 1/2 ardei gras roșu
2 2 ouă
300 g 300 făină
250 ml 250 chefir (sau lapte bătut)
100 g 100 cașcaval
1 1 plic de praf de copt
80 ml 80 ulei de floarea-soarelui
Oregano (opțional)
Sare
Piper
Cum să faceți
- Tăiați cubulețe dovlecelul, ardeiul și cașcavalul.
- Amestecați făina cu sarea și praful de copt, oregano sau alte mirodenii.
- Într-un castron, bateți ouăle cu uleiul și chefirul.
- Turnați ingredientele umede peste cele uscate și la final adăugați legumele și cașcavalul.
- Puneți compoziția în formele de brioșe.
- Coaceți aproximativ 20-25 de minute, la 180 de grade, cu programul de ventilație pornit, dacă aveți cuptor electric.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocată
cartofi
castraveți
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
conopidă
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
fasole
foi de plăcintă
foitaj
făină
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete