fbpx

Brioșe cu legume și cașcaval

brioșe cu legume și cașcaval

Rețeta de brioșe cu legume și cașcaval este ideală pentru mic-dejun sau pentru o gustare simplă, pentru care nu vreți să stați prea mult în bucătărie. Vedeți rețeta video și notați-vă ingredientele de care mai aveți nevoie, cu siguranță pe multe le aveți deja cumpărate.

brioșe cu legume și cașcaval

Brioșe cu legume și cașcaval

5.0 from 2 votes
Course: mic-dejun, gustareDifficulty: ușor
Porții

16

brioșe
Timp preparare

15

minutes
Timp gătire

25

minutes
Timp total

40

minutes

Ingrediente

  • 1 dovlecel mic (200 g)

  • 1/2 ardei gras roșu

  • 2 ouă

  • 300 g făină

  • 250 ml chefir (sau lapte bătut)

  • 100 g cașcaval

  • 1 plic de praf de copt

  • 80 ml ulei de floarea-soarelui

  • Oregano (opțional)

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Tăiați cubulețe dovlecelul, ardeiul și cașcavalul.
  • Amestecați făina cu sarea și praful de copt, oregano sau alte mirodenii.
  • Într-un castron, bateți ouăle cu uleiul și chefirul.
  • Turnați ingredientele umede peste cele uscate și la final adăugați legumele și cașcavalul.
  • Puneți compoziția în formele de brioșe.
  • Coaceți aproximativ 20-25 de minute, la 180 de grade, cu programul de ventilație pornit, dacă aveți cuptor electric.

Rețetă video

Tags: