fbpx

Bulgări de brânză

bulgări de brânză

Pentru rețeta de bulgări de brânză nu aveți nevoie decât de 15-20 de minute pentru a o pregăti. Noi am folosit brânza de capră, dar o puteți înlocui cu cea pe care o preferați – de burduf, de vacă ori de oaie. Orice combinație de ingrediente ați prefera, bulgării de brânză sunt foarte potriviți pentru deschiderea unei mese de sărbătoare.

bulgări de brânză

Bulgări de brânză

5 from 2 votes
Course: gustareDifficulty: ușor
Porții

24

bucăți
Timp preparare

15

minutes
Timp total

15

minutes

Ingrediente

  • 300 g telemea (noi am folosit de capră)

  • 1 lingură de smântână

  • Fistic (copt sau crud, de care aveți, și nu mai mult de 50 g – sau nucă măcinată, dacă o preferați)

  • Fire de ceapă verde (sau chives)

  • Semințe de susan

  • Boia dulce

Cum să faceți

  • Sfărâmați branza într-un castron și adăugați o lingură de smântână*.
  • Amestecați și modelați sub formă de bulgări (biluțe), cât pentru o înghițitură.
  • Treceți-le apoi prin fistic măcinat, semințe de susan, boia dulce și ceapă verde tocată cât mai fin.
  • Păstrați bulgării de brânză la frigider până în momentul servirii.

Rețetă video

Tags:
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un

 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal