fbpx

Chifteluțe de porc în crustă de susan

  • Home
  • cu carne
  • ChifteluÈ›e de porc în crustă de susan
chifteluțe de porc în crustă de susan

Nu e prima dată când le-am pregătit, doar că de această dată am înlocuit pesmetul sau pâinea înmuiată pe care le foloseam de obicei cu dovlecel ras și foarte bine scurs. Așa se face că după coacere, chifteluțele de porc în crustă de susan au fost mult mai gustoase, mai moi și mai pufoase ca altă dată. Dacă v-am făcut curioși, aveți rețeta video mai jos!

chifteluțe de porc în crustă de susan

Chifteluțe de porc în crustă de susan

5.0 from 2 votes
Course: gustare, prânz, cinăDifficulty: ușor
Porții

25

bucăți
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

25

minutes
Timp total

35

minutes

Ingrediente

  • 500 g carne tocată de porc

  • 1 dovlecel mic

  • 1 legătură de pătrunjel verde

  • 1 legătură de mărar verde

  • 1 legătură de ceapă verde

  • 3 fire de usturoi verde

  • 100 g susan

  • 1 ou mic

  • Cimbru uscat

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • TăiaÈ›i mărunt ceapa È™i usturoiul, mărarul È™i pătrunjelul. DaÈ›i pe răzătoare dovlecelul È™i scurgeÈ›i-l foarte-foarte bine.
  • PuneÈ›i carnea într-un castron, adăugaÈ›i verdeÈ›urile, dovlecelul scurs, oul, sare, piper, cimbru uscat după gust. AmestecaÈ›i È™i formaÈ›i biluÈ›e potrivite ca mărime.
  • La final, le tăvăliÈ›i prin susan È™i le aÈ™ezaÈ›i pe tava tapetată cu hârtie de copt.
  • CoaceÈ›i 20-25 de minute la 200 de grade.

Rețetă video

Tags: