fbpx

Chifteluțe de porc în crustă de susan

chifteluțe de porc în crustă de susan

Nu e prima dată când le-am pregătit, doar că de această dată am înlocuit pesmetul sau pâinea înmuiată pe care le foloseam de obicei cu dovlecel ras și foarte bine scurs. Așa se face că după coacere, chifteluțele de porc în crustă de susan au fost mult mai gustoase, mai moi și mai pufoase ca altă dată. Dacă v-am făcut curioși, aveți rețeta video mai jos!

chifteluțe de porc în crustă de susan

Chifteluțe de porc în crustă de susan

5 from 2 votes
Course: gustare, prânz, cinăDifficulty: ușor
Porții

25

bucăți
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

25

minutes
Timp total

35

minutes

Ingrediente

  • 500 g 500 carne tocată de porc

  • 1 1 dovlecel mic

  • 1 legătură 1 de pătrunjel verde

  • 1 legătură 1 de mărar verde

  • 1 legătură 1 de ceapă verde

  • 3 fire 3 de usturoi verde

  • 100 g 100 susan

  • 1 1 ou mic

  • Cimbru uscat

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Tăiați mărunt ceapa și usturoiul, mărarul și pătrunjelul. Dați pe răzătoare dovlecelul și scurgeți-l foarte-foarte bine.
  • Puneți carnea într-un castron, adăugați verdețurile, dovlecelul scurs, oul, sare, piper, cimbru uscat după gust. Amestecați și formați biluțe potrivite ca mărime.
  • La final, le tăvăliți prin susan și le așezați pe tava tapetată cu hârtie de copt.
  • Coaceți 20-25 de minute la 200 de grade.

Rețetă video

Tags: