fbpx

Ciuperci cu maioneză de post

Salata de ciuperci cu maioneză de post este atât de ușor de pregătit încât ar fi păcat să nu o faceți cât mai curând. Am preferat să tocăm mai fin ciupercile, astfel încât la final să avem o compoziție cât mai tartinabilă. Dar puteți să mărunțiți ciupercile și din puțin, pentru o textură mai mare. În funcție de preferințe, mai puteți adăuga și alte ierburi aromatice, pătrunjel tocat mărunt și chiar puțin cimbru.

Ciuperci cu maioneză de post

5.0 from 1 vote
Course: de post, gustări / aperitive, ușor și repede
Servings

4

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

0

minutes
Total time

0

minutes

Ingrediente

  • 1 conservă de ciuperci (400 g)

  • 2 caÈ›ei de usturoi

  • 2 linguri de maioneză de post

  • 1 legătură de mărar

  • Ulei de măsline

  • Felii de pâine

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • ScurgeÈ›i ciupercile de zeamă È™i le tocaÈ›i în blender pentru 10 secunde împreună cu usturoiul, sare È™i piper după gust.
  • Le răsturnaÈ›i într-un castron, adăugaÈ›i maioneza de post (aveÈ›i reÈ›eta aici), mărarul tocat fin
  • Noi am mai prăjit È™i câteva felii de pâine într-o tigaie bine unsă cu ulei de măsline È™i după ce s-au răcorit le-am uns cu un strat generos de ciuperci cu maioneză de post. Poftă bună È™i vouă.

Rețetă video