fbpx

Conopidă pane la cuptor

Conopidă pane la cuptor este un preparat delicios pe care-l puteți mânca cu un sos de maioneză de post din aquafaba, i-am pune și puțină verdeață, sau lângă o porție de cartofi wedges ori, de ce nu, lângă o friptură, la fel principal. Încercați rețeta noastră de conopidă pane la cuptor și bucurați-vă de o masă delicioasă și sănătoasă.

Conopidă pane la cuptor

5.0 from 2 votes
Course: prânz, cinăDifficulty: ușor
Porții

6

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

25

minutes
Timp total

35

minutes

Ingrediente

  • 800 g conopidă

  • 200 g faina

  • 700 ml apă

  • 100 g pesmet

  • 1 lingură de boia (am folosit dulce)

  • 1 lingură de usturoi granulat

  • Fulgi de chili (opÈ›ional)

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • ÃŽntr-un bol, amestecaÈ›i făina cu pesmetul È™i asezonaÈ›i cu sare, piper, boiaua preferată, usturoiul granulat È™i fulgi de chili, dacă vă place mai picant. PuneÈ›i apa, treptat, È™i amestecaÈ›i bine, să nu se formeze cocoloaÈ™e.
  • TurnaÈ›i amestecul gros peste conopidă È™i amestecaÈ›i astfel încât compoziÈ›ia de pane să cuprindă bine bucheÈ›elele de conopidă.
  • PuneÈ›i conopida pe tava tapetată cu hârtie È™i daÈ›i la cuptor, la 200 de grade, timp de 20-25 de minute, cât să capete crustă rumenă È™i crocantă.

Rețetă video