fbpx

Conopidă pane la cuptor

Conopidă pane la cuptor este un preparat delicios pe care-l puteți mânca cu un sos de maioneză de post din aquafaba, i-am pune și puțină verdeață, sau lângă o porție de cartofi wedges ori, de ce nu, lângă o friptură, la fel principal. Încercați rețeta noastră de conopidă pane la cuptor și bucurați-vă de o masă delicioasă și sănătoasă.

Conopidă pane la cuptor

5.0 from 1 vote
Course: prânz, cinăDifficulty: ușor
Porții

6

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

25

minutes
Timp total

35

minutes

Ingrediente

  • 800 g conopidă

  • 200 g faina

  • 700 ml apă

  • 100 g pesmet

  • 1 lingură de boia (am folosit dulce)

  • 1 lingură de usturoi granulat

  • Fulgi de chili (opțional)

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Într-un bol, amestecați făina cu pesmetul și asezonați cu sare, piper, boiaua preferată, usturoiul granulat și fulgi de chili, dacă vă place mai picant. Puneți apa, treptat, și amestecați bine, să nu se formeze cocoloașe.
  • Turnați amestecul gros peste conopidă și amestecați astfel încât compoziția de pane să cuprindă bine buchețelele de conopidă.
  • Puneți conopida pe tava tapetată cu hârtie și dați la cuptor, la 200 de grade, timp de 20-25 de minute, cât să capete crustă rumenă și crocantă.

Rețetă video