fbpx

Ouă umplute cu cremă de brânză

ouă umplute cu cremă de brânză

E greu să nu-ți placă ouăle umplute, mai ales că sunt o gustare și foarte ușor de pregătit, și arată și foarte bine pe platoul unei mese festive. Dacă ați încercat deja ouăle umplute cu pate de ficat și maioneză, vă lăsăm și rețeta video de ouă umplute cu cremă de brânză, la fel de simplă și de gustoasă. Poftă bună și vouă!

ouă umplute cu cremă de brânză

Ouă umplute cu cremă de brânză

5 from 2 votes
Course: gustareDifficulty: ușor
Porții

6

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

15

minutes
Timp total

25

minutes

Ingrediente

  • 6 ouă

  • 1 lingură de cremă de brânză

  • 100 g telemea de capră

  • 100 g unt, la temperatura camerei

  • Sare

  • Piper

  • Piper roșu (sau boia dulce)

Cum să faceți

  • Ouăle se fierb în apă cu sare timp de 15 minute. La final, le scoateți într-un bol cu apă foarte rece (să se decojească mai ușor).
  • După ce s-au răcit, le curățați de coji și tăiați ouăle în jumătăți.
  • Gălbenușurile le treceți printr-o sită fină și le adăugați brânza telemea rasă fin (noi am dat-o tot prin sită), untul moale, sare, piper și crema de brânză.
  • Amestecați și potriviți gustul – poate mai adăugați o lingură de cremă de brânză sau de telemea, cum vă place.
  • Puneți amestecul într-un poș și umpleți albușurile. La final, presărați deasupra boia dulce (sau iute ori afumată) sau piper roșu proaspăt râșnit.

Rețetă video

Tags:
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un

 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal