
O gustare potrivit de dulce, pe care o veți îndrăgi, mai ales când o să vedeți cât de ușor am pregătit-o. Aluatul foitaj încercat este unul rapid și ne-a plăcut. Așa că de această dată l-am transformat în aceste pateuri cu cremă de brânză, perfecte pentru o gustare lângă un ceai sau o cafea.

Pateuri cu cremă de brânză
Pateuri
12
pateuriTimp preparare
20
minutesTimp gătire
30
minutesTimp de odihnă
45
minuteTimp total
50
minutesIngrediente
200 g cremă de brânză
2 lingurițe de amidon
1 linguriță de esență de vanilie
zahăr pudră pentru pudrat
1 ou
Fructe – afine, meriÈ™oare, zmeură, căpÈ™uni
Cum să faceți
- Cum faceți aluatul foitaj rapid urmăriți video-ul de aici. Este un aluat bun, gustos, dar nu este foarte înfoiat, cum poate v-ați aștepta. Aluatul foitaj de casă, în varianta lui clasică, durează câteva ore și încă nu ne-am încumetat să-l încercăm.
- Amestecați crema de brânză cu zahărul și amidonul.
- Tăiați foaie de aluat în dreptunghiuri potrivit de mari.
- Puneți pe fiecare câte o linguriță de cremă și deasupra așezați fructele preferate.
- Ungeți marginile aluatului cu ou bătut și coaceți 15-20 de minute la 180 de grade, cu ventilație.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete