fbpx

Quesadilla cu șuncă și cașcaval

  • Home
  • cu carne
  • Quesadilla cu È™uncă È™i caÈ™caval
Quesadilla cu șuncă și cașcaval

Ne plac mâncărurile gustoase și foarte rapide. Și fără bătăi de cap, desigur. Așa că vă arătăm mai jos cum am făcut noi rețeta de quesadilla cu șuncă și cașcaval, poate vă facem poftă. Iar dacă aveți prin frigider ceva resturi de friptură de pui, poate încercați și această rețetă de quesadilla.

Quesadilla cu șuncă și cașcaval

Quesadilla cu șuncă și cașcaval

5.0 from 2 votes
Course: mic-dejun, gustare, cinăDifficulty: ușor
Porții

6

porții
Timp preparare

15

minutes
Timp gătire

15

minutes
Timp total

30

minutes

Ingrediente

  • 6 foi de tortilla

  • 200 g brânză rasă (caÈ™caval, mozzarella, emmental)

  • 12 felii de È™uncă

  • Pesto

  • MuÈ™tar

  • Pentru sosul de roÈ™ii
  • 400 g roÈ™ii cherry

  • 1 lingură de pastă de tomate

  • 1 lingură de ulei de măsline

  • 4 fire de ceapă verde

  • Oregano

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • PuneÈ›i câte o foaie de tortilla într-o tigaie neunsă.
  • Pe jumătate din ea, puneÈ›i câte două felii de È™uncă, un strat de brânză rasă. AcoperiÈ›i cu cealaltă jumătate de foaie de tortilla È™i presaÈ›i uÈ™or. Noi ne-am ajutat de o spatulă, dar la fel de utilă vă este È™i o lingură de lemn.
  • După 2-3 minute, am întors quesadilla pe partea cealaltă È™i am lăsat-o tot atâtea minute să se rumenească. O scoateÈ›i pe farfurie.
  • Pentru ceva mai multă aromă È™i poate È™i gust mai intens, puteÈ›i unge foile cu un strat fin de pesto sau de muÈ™tar. Noi le-am încercat pe amândouă È™i ne-au plăcut.
  • Pentru sos, încingeÈ›i uleiul È™i adăugaÈ›i roÈ™iile tăiate în sferturi sau jumătăți, depinde de mărimea lor. AcoperiÈ›i È™i lăsaÈ›i să se gătească 5 minute.
  • AdăugaÈ›i apoi pasta de roÈ™ii, oregano, sare, piper È™i puÈ›ină apă, dacă sosul a scăzut prea mult. AmestecaÈ›i È™i puneÈ›i È™i ceapa verde. Mai lăsaÈ›i pe foc 1-2 minute È™i asta a fost tot.

Rețetă video

Tags: