fbpx

Quesadilla cu șuncă și cașcaval

Quesadilla cu șuncă și cașcaval

Ne plac mâncărurile gustoase și foarte rapide. Și fără bătăi de cap, desigur. Așa că vă arătăm mai jos cum am făcut noi rețeta de quesadilla cu șuncă și cașcaval, poate vă facem poftă. Iar dacă aveți prin frigider ceva resturi de friptură de pui, poate încercați și această rețetă de quesadilla.

Quesadilla cu șuncă și cașcaval

Quesadilla cu șuncă și cașcaval

5.0 from 2 votes
Course: mic-dejun, gustare, cinăDifficulty: ușor
Porții

6

porții
Timp preparare

15

minutes
Timp gătire

15

minutes
Timp total

30

minutes

Ingrediente

  • 6 foi de tortilla

  • 200 g brânză rasă (cașcaval, mozzarella, emmental)

  • 12 felii de șuncă

  • Pesto

  • Muștar

  • Pentru sosul de roșii
  • 400 g roșii cherry

  • 1 lingură de pastă de tomate

  • 1 lingură de ulei de măsline

  • 4 fire de ceapă verde

  • Oregano

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Puneți câte o foaie de tortilla într-o tigaie neunsă.
  • Pe jumătate din ea, puneți câte două felii de șuncă, un strat de brânză rasă. Acoperiți cu cealaltă jumătate de foaie de tortilla și presați ușor. Noi ne-am ajutat de o spatulă, dar la fel de utilă vă este și o lingură de lemn.
  • După 2-3 minute, am întors quesadilla pe partea cealaltă și am lăsat-o tot atâtea minute să se rumenească. O scoateți pe farfurie.
  • Pentru ceva mai multă aromă și poate și gust mai intens, puteți unge foile cu un strat fin de pesto sau de muștar. Noi le-am încercat pe amândouă și ne-au plăcut.
  • Pentru sos, încingeți uleiul și adăugați roșiile tăiate în sferturi sau jumătăți, depinde de mărimea lor. Acoperiți și lăsați să se gătească 5 minute.
  • Adăugați apoi pasta de roșii, oregano, sare, piper și puțină apă, dacă sosul a scăzut prea mult. Amestecați și puneți și ceapa verde. Mai lăsați pe foc 1-2 minute și asta a fost tot.

Rețetă video

Tags: