fbpx

Rulou de pizza cu șuncă

De multe ori, când nu avem atât de mult timp la dispoziție pentru pregătirea cinei, folosim aluatul proaspăt sau congelat pe care-l cumpărăm, ne e de mare ajutor. Și probabil că și vouă. Iar dacă cina care se apropie vă dă bătăi de cap, încercați rețeta noastră, rulou de pizza cu șuncă, foarte, foarte simplu de pregătit.

rulou de pizza cu șuncă

Rulou de pizza cu șuncă

5.0 from 1 vote
Course: gustări / aperitive, cinăDifficulty: ușor
Porții

2

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

30

minutes
Timp total

40

minutes

Ingrediente

  • 1 aluat de pizza

  • 4 felii de È™uncă

  • 120 g caÈ™caval

  • 50 g unt

  • 2 fire de pătrunjel

  • 5 roÈ™ii cherry

  • 1 cățel de usturoi

  • Făină

  • Oregano

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Taie în jumătăți, pe lungime, feliile de È™uncă (sau jambon). Feliază 100 g de caÈ™caval, iar pe restul dă-l pe răzătoare È™i taie în jumătăți roÈ™iile cherry.
  • ÃŽntinde aluatul pe masa pudrată cu puÈ›ină făină (să nu se lipească). AÈ™ază deasupra feliile de caÈ™caval È™i È™uncă, roÈ™iile, caÈ™cavalul ras, oregano. Rulează cât poÈ›i de strâns È™i pune ruloul de pizza pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  • TopeÈ™te untul într-un vas, adaugă usturoiul dat pe răzătoare, sare, piper È™i pătrunjelul tocat mărunt.
  • Unge ruloul cu acest amestec, pe ambele feÈ›e, È™i coace 30 de minute la 180 de grade sau până aluatul capătă o culoare aurie.
  • Noi am mâncat ruloul de pizza cu un sos de roÈ™ii cum am preparat aici, dar È™i cu sos ketchup e la fel de bun.
Tags: