
Rapidă, energizantă, gustoasă și extrem de ușor de pregătit! Și am spus tot despre această salată de crudități! De această dată am renunțat la maioneză și am înlocuit-o cu un sos de iaurt, simplu și răcoritor. O puteți mânca simplă, dar și lângă o friptură de pui.

Salată de crudități
Porții
4
porțiiTimp preparare
20
minutesTotal time
20
minutesIngrediente
4 morcovi
2 țeline, mici
1 măr
1 lamâie
2 linguri de iaurt tip grecesc
3 linguri de ulei de măsline
Pătrunjel verde, pentru decor
Sare
Piper
Cum să faceți
- Dați pe răzătoare morcovii, țelinele și mărul. Noi am ales un măr verde, ne doream un gust mai acrișor.
- Separat, amestecați uleiul cu zeamă de lămâie, iaurt, sare și piper după gust.
- Puneți legumele și mărul date pe răzătoare în sosul de iaurt, amestecați. Potriviți gustul de sare și piper și, dacă vă place, presărați și puțin pătrunjel verde.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete