fbpx

Spanac cu sos de roșii

spanac cu sos de roșii

Proaspăt sau congelat, spanacul este unul dintre ingredientele noastre preferate. V-am arătat deja cum îl facem cu sos de smântână, așa că acum am pregătit spanac cu sos de roșii și lămâie. Ușor de făcut, rapid și…. gustos! Exact cum vă place!

spanac cu sos de roșii

Spanac cu sos de roșii

5 din 2 votes
Fel: prânz, cinăDificultate ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

5

minutes
Timp gătire

25

minutes
Timp total

30

minutes

Ingrediente

  • 900 g spanac congelat

  • 1 ceapă

  • 200 ml passata (suc gros de roșii)

  • 1 linguriță de pastă de roșii

  • 50 g unt

  • 3 caței de usturoi

  • Felii de lămâie

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Căliți ceapa în untul topit. Adăugați spanacul, chiar dacă nu s-a decongelat, și acoperiți. Lăsați să ajungă la temperatura de fierbere.
  • Adăugați usturoiul, sosul și pasta de roșii, sare și piper după gust.
  • Amestecați, adăugați și feliile de lămâie și lăsați mai să dea 1-2 clocote.
  • Noi l-am mâncat alături de un ou poșat.

Rețetă video

Tags:
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal