fbpx

Spanac cu sos de roșii

spanac cu sos de roșii

Proaspăt sau congelat, spanacul este unul dintre ingredientele noastre preferate. V-am arătat deja cum îl facem cu sos de smântână, așa că acum am pregătit spanac cu sos de roșii și lămâie. Ușor de făcut, rapid și…. gustos! Exact cum vă place!

spanac cu sos de roșii

Spanac cu sos de roșii

5.0 from 2 votes
Course: prânz, cinăDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

5

minutes
Timp gătire

25

minutes
Timp total

30

minutes

Ingrediente

  • 900 g spanac congelat

  • 1 ceapă

  • 200 ml passata (suc gros de roÈ™ii)

  • 1 linguriță de pastă de roÈ™ii

  • 50 g unt

  • 3 caÈ›ei de usturoi

  • Felii de lămâie

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • CăliÈ›i ceapa în untul topit. AdăugaÈ›i spanacul, chiar dacă nu s-a decongelat, È™i acoperiÈ›i. LăsaÈ›i să ajungă la temperatura de fierbere.
  • AdăugaÈ›i usturoiul, sosul È™i pasta de roÈ™ii, sare È™i piper după gust.
  • AmestecaÈ›i, adăugaÈ›i È™i feliile de lămâie È™i lăsaÈ›i mai să dea 1-2 clocote.
  • Noi l-am mâncat alături de un ou poÈ™at.

Rețetă video

Tags: