fbpx

Chipsuri de zucchini cu parmezan

Chipsuri de zucchini cu parmezan

Când ne cuibărim pe canapea pentru o seară de film, parcă ne mai trebuie ceva. Suntem singurii care am ronțăi ceva sau vi se întâmplă și vouă? Ne plac și floricelele, mai ales cele făcute în tuci, cu sare, dar parcă mai mult ne plac aceste chipsuri de zucchini cu parmezan. Dacă nu le-ați încercat până acum, vă lăsăm rețeta. Și ce filme ziceați că ați mai văzut?

Chipsuri de zucchini cu parmezan

Chipsuri de zucchini cu parmezan

5 din 1 vote
Fel: gustări / aperitiveDificultate ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

30

minutes
Timp total

40

minutes

Ingrediente

  • 2 zucchini (sau dovlecei mai subțiri)

  • 3 linguri de parmezan ras

  • 3 linguri de pesmet

  • 1 lingură de ulei de măsline

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Încingeți cuptorul la 220 de grade Celsius. Acoperiți cu hârtie de copt o tavă încăpătoare.
  • Feliați zucchini în rondele subțiri și puneți-le într-un castron împreună cu uleiul și amestecați.
  • Separat, amestecați parmezanul cu pesmetul, sare și piper proaspăt măcinat.
  • Treceți fiecare felie de zucchini prin amestecul uscat de mai sus, acoperind uniform pe ambele părți. Așezați-le pe tavă, unele lângă altele.
  • Coaceți 25-30 de minute sau până chipsurile se rumenesc și devin ușor crocante. Sunt bune și reci, dar e imposibil să te oprești din mâncat imediat ce le-ai scos din cuptor. Și dacă vă doriți și un sos lângă ele, vi-l propunem pe acesta!
Tags:
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal