
Crocante, picante atât cât îți dorești, grozave simple, dar și lângă burgeri sau hotdogi. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, încearcă și tu rețeta de inele de ceapă în crustă de pesmet.

Inele de ceapă în crustă de pesmet
Porții
4
porțiiTimp preparare
15
minutesTimp gătire
10
minutesTimp total
25
minutesIngrediente
2 cepe albe, mari
190 g făină
60 g amidon
1 linguriță de boia (dulce, iute, afumată)
475 ml apă minerală
200 g pesmet
Ulei de floarea-soarelui
Sare
Piper
Cum să faceți
- Curăță cepele de coji și taie-le în inele de 1 cm lățime, pe care apoi le desfaci.
- Într-un castron, amestecă făina cu amidonul, boiaua, sare și piper.
- Treptat, încorporează apa minerală, astfel încât să obții o compoziție ca de clătite.
- Trece inelele de ceapă prin amestecul de mai sus, apoi prin pesmet și pune-le în uleiul foarte bine încins.
- Când s-au rumenit pe ambele fețe, scoate inelele de ceapă pe un șervet de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.
- Alătură-le un sos barbeque sau ketchup. Poftă bună!
Sfaturi
- Încearcă și rețeta de inele de ceapă pane!
Tags: inele de ceapă
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete