Rețeta de ouă umplute nu doar că e foarte gustoasă, dar o poți pregăti în mai puțin de 10 minute. Adaugă în umplutură acele ingrediente pe care le ai deja în frigider și personalizează rețeta așa cum îți dorești.
Ouă umplute
Porții
4
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp total
10
minutesIngrediente
4 ouă fierte
2 linguri de maioneză de casă
2 castraveciori murați
1/2 ceapă roșie (sau 2 fire de ceapă verde)
1/2 tulpină apio (opțional)
Sare
Piper
Cum să faceți
- Taie ouăle fierte și scoate gălbenușurile într-un bol.
- Mărunțește gălbenușurile cu furculița, adaugă 1-2 linguri de maioneză de casă, castraveții murați bine scurși și o jumătate de ceapă tăiate cât de mărunt poți și, dacă ai prin frigider, felii fine de tulpină apio. Adaugă sare și piper după gust și amestecă.
- Pune umplutura în jumătățile de albușuri rămase, așază-le într-o caserolă cu capac ermetic și dă-o la frigider.
- Aceste ouă umplute sunt delicioase lângă felii de drob de ficăței de pui, caș proaspăt, roșii și verdețuri de sezon.
Tags: ou
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete