fbpx

Pâine cu leurdă și cașcaval

pâine cu leurdă și cașcaval

Dacă tot e perioada în care ne putem bucura de gustul și de calitățile ei, ne-am gândit să folosim leurda pentru o cină rapidă. Am amestecat câteva ingrediente și ce-a ieșit a fost o nebunie. Iar dacă v-am stârnit curiozitatea, vedeți cum am făcut rețeta de pâine cu leurdă și cașcaval.

pâine cu leurdă și cașcaval

Pâine cu leurdă și cașcaval

5 din 2 votes
Fel: gustare, cinăDificultate ușor
Porții

8

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

15

minutes
Timp total

25

minutes

Ingrediente

  • 2 pâini

  • 2 pachete de unt

  • 4 legături de leurdă

  • 200 g cașcaval ras

  • 1 legătură de pătrunjel

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Amestecați untul moale cu leurda și pătrunjelul tocate fin, cașcavalul ras (opriți 2 linguri), sare și piper după gust.
  • Tăiați pâinile în jumătăți, pe lungime.
  • Ungeți pâinile cu amestecul cremos de unt și presărați cașcavalul oprit.
  • Dați la cuptor, la 200 de grade, 12-15 minute.
  • Tăiați pâinile în bucăți potrivite și poftă bună vă dorim!

Rețetă video

Tags:
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal