fbpx

Pâine cu leurdă și cașcaval

pâine cu leurdă și cașcaval

Dacă tot e perioada în care ne putem bucura de gustul și de calitățile ei, ne-am gândit să folosim leurda pentru o cină rapidă. Am amestecat câteva ingrediente și ce-a ieșit a fost o nebunie. Iar dacă v-am stârnit curiozitatea, vedeți cum am făcut rețeta de pâine cu leurdă și cașcaval.

pâine cu leurdă și cașcaval

Pâine cu leurdă și cașcaval

5.0 from 2 votes
Course: gustare, cinăDifficulty: ușor
Porții

8

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

15

minutes
Timp total

25

minutes

Ingrediente

  • 2 pâini

  • 2 pachete de unt

  • 4 legături de leurdă

  • 200 g caÈ™caval ras

  • 1 legătură de pătrunjel

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • AmestecaÈ›i untul moale cu leurda È™i pătrunjelul tocate fin, caÈ™cavalul ras (opriÈ›i 2 linguri), sare È™i piper după gust.
  • TăiaÈ›i pâinile în jumătăți, pe lungime.
  • UngeÈ›i pâinile cu amestecul cremos de unt È™i presăraÈ›i caÈ™cavalul oprit.
  • DaÈ›i la cuptor, la 200 de grade, 12-15 minute.
  • TăiaÈ›i pâinile în bucăți potrivite È™i poftă bună vă dorim!

Rețetă video

Tags: