Rețetele de 30 de minute sunt perfecte atunci când nu avem atât de mult timp la dispoziție pentru a găti. Așa că rețeta noastră de pulpe de pui cu sos de muștar este exact ce aveți nevoie pentru a găti o masă de prânz sau o cină rapidă. Și foarte gustoasă!
Pulpe de pui cu sos de muștar
Porții
4
porțiiTimp preparare
5
minutesTimp gătire
25
minutesTimp total
30
minutesIngrediente
1 cutie de pulpe superioare
100 g muștar cu boabe
2 lingurițe de muștar Dijon
1 lingură de ulei de măsline
1 linguriță de praf de usturoi
180 ml apă sau supă de legume
80 g miere
Sare
Piper
Cum să faceți
- Condimentați pulpele de pui pe ambele părți cu praful de usturoi, sare și piper.
- Într-o tigaie mare, la foc potrivit, încingeți uleiul, adăugați carnea și gătiți până se rumenește pe ambele părți, aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte. Puiul nu trebuie să fie gătit complet, doar cât să capete o culoare aurie. Scoateți carnea într-o farfurie/castron.
- În aceeași tigaie turnați apa sau supa de legume. Apoi adăugați mierea, muștarul cu boabe și muștarul Dijon. Amestecați.
- Aduceți amestecul la temperatura de fierbere, puneți pulpele de pui și continuați să gătiți. Se amestecă sosul ocazional, până când se îngroașă și carnea a devenit fragedă, aproximativ 10 minute.
- Luați de pe foc și fie îl mâncați simplu, fie alături de garnitura preferată: cartofi moi la interior și crocanți la exterior ori legume coapte.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete