fbpx

Pulpe de pui cu sos de muștar

pulpe de pui cu sos de muștar

Rețetele de 30 de minute sunt perfecte atunci când nu avem atât de mult timp la dispoziție pentru a găti. Așa că rețeta noastră de pulpe de pui cu sos de muștar este exact ce aveți nevoie pentru a găti o masă de prânz sau o cină rapidă. Și foarte gustoasă!

pulpe de pui cu sos de muștar

Pulpe de pui cu sos de muștar

5.0 from 2 votes
Course: prânz, cinăDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

5

minutes
Timp gătire

25

minutes
Timp total

30

minutes

Ingrediente

  • 1 cutie de pulpe superioare

  • 100 g muÈ™tar cu boabe

  • 2 linguriÈ›e de muÈ™tar Dijon

  • 1 lingură de ulei de măsline

  • 1 linguriță de praf de usturoi

  • 180 ml apă sau supă de legume

  • 80 g miere

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • CondimentaÈ›i pulpele de pui pe ambele părÈ›i cu praful de usturoi, sare È™i piper.
  • ÃŽntr-o tigaie mare, la foc potrivit, încingeÈ›i uleiul, adăugaÈ›i carnea È™i gătiÈ›i până se rumeneÈ™te pe ambele părÈ›i, aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte. Puiul nu trebuie să fie gătit complet, doar cât să capete o culoare aurie. ScoateÈ›i carnea într-o farfurie/castron.
  • ÃŽn aceeaÈ™i tigaie turnaÈ›i apa sau supa de legume. Apoi adăugaÈ›i mierea, muÈ™tarul cu boabe È™i muÈ™tarul Dijon. AmestecaÈ›i.
  • AduceÈ›i amestecul la temperatura de fierbere, puneÈ›i pulpele de pui È™i continuaÈ›i să gătiÈ›i. Se amestecă sosul ocazional, până când se îngroașă È™i carnea a devenit fragedă, aproximativ 10 minute.
  • LuaÈ›i de pe foc È™i fie îl mâncaÈ›i simplu, fie alături de garnitura preferată: cartofi moi la interior È™i crocanÈ›i la exterior ori legume coapte.

Rețetă video

Tags: