fbpx

Pulpe de pui cu sos de muștar

pulpe de pui cu sos de muștar

Rețetele de 30 de minute sunt perfecte atunci când nu avem atât de mult timp la dispoziție pentru a găti. Așa că rețeta noastră de pulpe de pui cu sos de muștar este exact ce aveți nevoie pentru a găti o masă de prânz sau o cină rapidă. Și foarte gustoasă!

pulpe de pui cu sos de muștar

Pulpe de pui cu sos de muștar

5.0 from 2 votes
Course: prânz, cinăDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

5

minutes
Timp gătire

25

minutes
Timp total

30

minutes

Ingrediente

  • 1 cutie de pulpe superioare

  • 100 g muștar cu boabe

  • 2 lingurițe de muștar Dijon

  • 1 lingură de ulei de măsline

  • 1 linguriță de praf de usturoi

  • 180 ml apă sau supă de legume

  • 80 g miere

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Condimentați pulpele de pui pe ambele părți cu praful de usturoi, sare și piper.
  • Într-o tigaie mare, la foc potrivit, încingeți uleiul, adăugați carnea și gătiți până se rumenește pe ambele părți, aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte. Puiul nu trebuie să fie gătit complet, doar cât să capete o culoare aurie. Scoateți carnea într-o farfurie/castron.
  • În aceeași tigaie turnați apa sau supa de legume. Apoi adăugați mierea, muștarul cu boabe și muștarul Dijon. Amestecați.
  • Aduceți amestecul la temperatura de fierbere, puneți pulpele de pui și continuați să gătiți. Se amestecă sosul ocazional, până când se îngroașă și carnea a devenit fragedă, aproximativ 10 minute.
  • Luați de pe foc și fie îl mâncați simplu, fie alături de garnitura preferată: cartofi moi la interior și crocanți la exterior ori legume coapte.

Rețetă video

Tags: