fbpx

Salată cu ouă fierte, ridichi și verdețuri

Salată cu ouă fierte ridichi și verdețuri

Ouăle fierte au un termen de valabilitate mai mic decât al celor crude, recomandarea medicilor nutriționiști fiind ca acestea să fie consumate în cel mult 5 zile după fierbere, cu condiția să le fi păstrat la frigider (sursa aici). Așa că dacă vă rămân mai multe ouă de la masa de Paște, vă arătăm cum să faceți o delicioasă salată cu ouă fierte, ridichi și verdețuri.

Salată cu ouă fierte ridichi și verdețuri

Salată cu ouă fierte, ridichi și verdețuri

5 din 2 votes
Fel: mic-dejun, prânz, cinăDificultate ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

10

minutes
Total time

10

minutes

Ingrediente

  • 6 ouă fierte

  • 2 legături de ceapă

  • 2 legături de leurdă

  • 1 legătură de ridichi

  • 1 lamâie

  • Ulei de măsline

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Tăiați mărunt ouăle și verdețurile și le puneți într-un castron.
  • Turnați deasupra 3-4 linguri de ulei de măsline, zeamă de lămâie după gust, sare și piper proaspăt râșnit.

Rețetă video

Tags:
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal