
Avocado este un fruct care are multe vitamine, minerale, fibre și grăsimi bune. Și bine ar fi să ne facem un obicei din a-l consuma măcar o dată pe săptămână! Așa că pentru această săptămână ne-am oprit la acest sandviș cu avocado și ou poșat, minunat pentru prima masă din zi! Sperăm să vă placă și vouă!

Sandviș cu avocado și ou poșat
Porții
2
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp gătire
5
minutesTimp total
15
minutesIngrediente
1 avocado bine copt
2 ouă
1/2 lamâie
2 felii de pâine
Ulei de măsline
Miez de nucă (opțional)
Sare
Piper
Cum să faceți
- Tăiați avocado-ul pe lungime, în jumătăți. Scoateți sâmburele și puneți miezul într-un castron.
- Cu furculița pasați cât mai bine pulpa. La final, stropiți cu zeamă de lămâie (să nu oxideze), puțin ulei de măsline și potriviți gustul de sare și piper. Și, plini de inspirație, am adăugat și 2 bucăți de miez de nucă. Poate vă tentează să încercați un gust nou! Dacă nu, săriți peste acest pas. Dați la rece.
- Pentru oul poșat, vedeți aici cum am făcut noi. Chiar nu am făcut nimic complicat.
- Prăjiți două felii de pâine, în prăjitor sau într-o tigaie, puneți deasupra pasta de avocado și oul poșat. Nici că se putea un mic-dejun mai bun, credeți-ne!
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete