
Pentru noi, cele mai bune gustări sunt sărățelele sau saleurile, cum vreți să le spuneți. V-am arătat cum am făcut saleuri cu pesto și cașcaval, sărățele cu mac sau cu aluat cu brânză de vaci. Și pentru că am încercat o nouă rețetă, vă arătăm cum am făcut și cele mai bune saleuri cu aluat de cartofi.

Saleuri cu aluat de cartofi
Porții
4
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp gătire
40
minutesTimp total
50
minutesIngrediente
500 g 500 cartofi fierți
100 g 100 cașcaval ras
100 g 100 făină
1 linguriță 1 de oregano uscat
1 legătură 1 de mărar
Piper
Sare
- Pentru uns
Ulei de floarea-soarelui
Boia dulce
Cum să faceți
- Într-un castron, pasați cartofii ca pentru piure.
- Adăugati cașcavalul, făina, mărarul tocat fin, oregano, sare și piper.
- Modelați aluatul în suluri potrivit de subțiri, tăiați-le și așezați-le pe tava tapetată cu hârtie de copt.
- Amestecați puțin ulei cu boia dulce, ungeți saleurile și presărați deasupra ceva sare mai grunjoasă. Sau chimen ori mac, ce preferați.
- Coaceți la 180 de grade pentru aproximativ 40 de minute sau până devin aurii.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocată
cartofi
castraveți
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
conopidă
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
fasole
foi de plăcintă
foitaj
făină
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete