fbpx

Rețetele de sos tartar și remoulade se aseamănă foarte mult, muștarul fiind singurul ingredient care le deosebește. Sosul tartar este companionul perfect pentru pește pane, fructe de mare, ouă fierte sau chiar pentru cașcaval pane. Dacă v-am făcut poftă, vedeți cum am făcut noi rețeta de sos tartar.

Ingrediente

  • 3 linguri de maioneză de casă

  • 10 castraveÈ›i în oÈ›et (corniÈ™on)

  • 1 lingură de capere în oÈ›et (opÈ›ional)

  • 1 fir de ceapă verde

  • Tarhon (am folosit tarhon murat în oÈ›et)

  • Mărar verde

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • TăiaÈ›i cubuleÈ›e castraveÈ›ii. Dacă vă doriÈ›i un sos mai fluid, nu-i scurgeÈ›i de zeamă. Dacă preferaÈ›i un sos mai ferm, atunci scurgeÈ›i castraveÈ›ii.
  • TăiaÈ›i mărunt ceapa verde, mărarul, caperele È™i tarhonul. 
  • AmestecaÈ›i toate ingredientele într-un castron, asezonaÈ›i cu sare È™i piper după gust.
Tags: