Rețetele de sos tartar și remoulade se aseamănă foarte mult, muștarul fiind singurul ingredient care le deosebește. Sosul tartar este companionul perfect pentru pește pane, fructe de mare, ouă fierte sau chiar pentru cașcaval pane. Dacă v-am făcut poftă, vedeți cum am făcut noi rețeta de sos tartar.
Ingrediente
3 linguri de maioneză de casă
10 castraveți în oțet (cornișon)
1 lingură de capere în oțet (opțional)
1 fir de ceapă verde
Tarhon (am folosit tarhon murat în oțet)
Mărar verde
Sare
Piper
Cum să faceți
- Tăiați cubulețe castraveții. Dacă vă doriți un sos mai fluid, nu-i scurgeți de zeamă. Dacă preferați un sos mai ferm, atunci scurgeți castraveții.
- Tăiați mărunt ceapa verde, mărarul, caperele și tarhonul.
- Amestecați toate ingredientele într-un castron, asezonați cu sare și piper după gust.