Pe cât de simplă este, pe atât de gustoasă o să găsiți rețeta noastră de budincă de broccoli cu cartofi dacă o veți încerca. În 10 minute ați și terminat cu pregătirile ei, iar cât timp va sta la cuptor aveți timp să vă gândiți la un desert sau la o gustare crocantă ori să savurați în tihnă un pahar cu vin.
Budincă de broccoli și cartofi
Porții
6
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp gătire
45
minutesTimp total
55
minutesIngrediente
Cum să faceți
- Feliați cartofii și, pentru câteva minute, îi puneți într-un vas cu apă rece, să elimine din amidon.
- Tăiați broccoli în buchețele și le fierbeți 2-3 minute în apă cu sare.
- Bateți ouăle cu un praf de sare și de piper și adăugați smântâna (sau lapte).
- Ungeți cu ulei o tavă de yena și așezați un pat de cartofi, inclusiv pe margini..
- Deasupra puneți buchețelele de broccoli și turnați compoziția de ouă și smântână.
- Presărați brânza și oregano (sau alte ierburi aromatice preferate) și coaceți 45 de minute la 180 de grade.
Rețetă video
Sfaturi
- Budinca de broccoli și cartofi se combină foarte gustos cu un sos de iaurt aromat. Amestecați iartul preferat cu un cățel de usturoi ras și mărar tocat fin, dacă vă place.
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete