fbpx

Bulete cu zucchini și cașcaval

bulete de zucchini și cașcaval

Extrem de ușor de pregătit, aceste bulete cu zucchini și cașcaval sunt perfecte pentru gustare sau pentru cină. Sunt mai gustoase dacă folosiți o brânză care se topește (cașcaval, mozzarella sau cheddar), dar dacă nu o aveți, o puteți înlocui cu o brânză maturată.

bulete de zucchini și cașcaval

Bulete cu zucchini și cașcaval

5 from 2 votes
Course: gustare, cinăDifficulty: ușor
Porții

20

bulete
Timp preparare

20

minutes
Timp gătire

10

minutes
Timp total

30

minutes

Ingrediente

  • 2 zucchini

  • 100 g caÈ™caval ras

  • 1 ou

  • 3 linguri de făină

  • 1 caÈ›el de usturoi

  • Pesmet

  • Ulei de floarea-soarelui

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Dovleceii verzi (zucchini) se dau pe răzătoarea fină, direct într-o strecurătoare.
  • Apoi, fie îi stoarceÈ›i printr-un tifon, fie îi apăsaÈ›i cu mâinile sau cu o lingură pentru a înlătura excesul de lichid.*
  • ÃŽntr-un vas amestecaÈ›i dovleceii/zucchini cu caÈ™cavalul ras, oul, usturoiul pisat sau ras, sare, piper È™i făină. Cu mainile umede formaÈ›i biluÈ›e din compoziÈ›ie È™i le tăvăliÈ›i prin pesmet.
  • Le prăjiÈ›i în uleiul bine încins È™i le scoateÈ›i pe prosoape de hârtie, pentru a absorbi excesul de grăsime.
  • Aceste bulete cu zucchini È™i caÈ™caval sunt bune È™i calde, dar È™i reci, alături de un sos de usturoi sau de unul cu brânză ori lângă o salată de roÈ™ii.

Rețetă video

Notă

  • *Dovleceii sunt mult mai apoÈ™i decât zucchini. De preferat este să-i stoarceÈ›i printr-un tifon sau o cârpă de bumbac, cum am făcut în această reÈ›etă.
Tags:
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal