fbpx
categoria

sosuri

sos de hrean cu smântână

Sos de hrean cu smântână

Cu siguranță l-ai putea pregăti cu cremă de hrean cumpărată din magazin, dar pentru gustul adevăratului sos de hrean cu smântână, merită să dai o fugă la tarabele din piață pentru o rădăcină proaspătă....
sos barbeque

Sos barbeque

Se potrivește cu foarte multe cărnuri, dar cei mai mulți dintre noi îl asociem cu inconfundabilele coaste de porc la grătar sau la cuptor. Așa că am adunat toate ingredientele de care aveam nevoie...
guacamole

Guacamole

În mai puțin de 10 minute și cu puține ingrediente, poți să pregătești un sos guacamole delicios și hrănitor. Încearcă-l pe felii de pâine prăjită, dar și cu chipsuri de porumb, burgeri sau ouă...
salsa de roșii

Salsa de roșii

Cu origini mexicane, acest sos salsa de roșii conține doar 5 ingrediente simple, dar care se combină absolut delicios.
sos de iaurt și feta

Sos de iaurt și feta

Indiferent dacă te pregătești pentru o masă în familie sau pentru o cină ușoară, în fața televizorului, pregătește și rețeta de sos de iaurt și feta. Este un sos grozav și lângă câteva bastonașe...
sos tzatziki

Sos tzatziki

Un sos foarte apetisant, savuros lângă orice friptură. Sau încearcă rețeta de sos tzatziki lângă legume coapte ori câteva aripioare în crustă de porumb
sos remoulade

Sos remoulade

Cu rădăcini franțuzești, rețeta de sos remoulade s-a răspândit în întreaga lume, luând diferite forme adaptate specificului fiecărei țări sau zone. Rețeta de bază cuprinde însă maioneză, ierburi tocate, castraveți murați și capere, adică...
sos aioli

Sos aioli

Ce-i drept, e tare gustos acest sos aioli! Fără de el, aripioarele și gujoanele de pui crocante ori delicioasele sandvișuri cu carne nu ar mai fi la fel de ispititoare. Așa că nu te...
maioneză de casă

Maioneză de casă

Sosul de maioneză de casă este unul dintre cele mai populare din lume. Indiferent dacă alegi să-l faci cu telul ori cu mixerul, nu-ți ia mai mult de 10-15 minute să-l dai la frigider.
sos pesto de leurdă

Sos pesto de leurdă

Delicios pe o felie de pâine prăjită, savuros alături de o friptură de pui sau de un pește la cuptor, sosul pesto de leurdă este vedeta incontestabilă a primăverii.