Încep să se umple tarabele prin piețe și nu doar cu căpșuni din Grecia sau Turcia. Încet-încet apar și fructele noastre, deși poate mai timid anul acesta, din cauza vremii.
Nu intrăm în dezbaterea privind încălzirea globală, dar ceva-ceva tot trebuie să admitem că se întâmplă. Între altele și pentru că cireșele de mai nu mai prea sunt. Poate mai spre iunie, încolo, dar, teoretic cel puțin li se apropie timpul și lor.
Dar să ne pregătim rețetele pentru:
Ce mai punem pe lista de mai? De data aceasta și fără să clipim spunem căpșunii.
Și lista de mai continuă:
- Cartofi noi, mai spre sfârșitul lunii, dar neapărat cu cremă de iaurt sau cu unt și mărar!
- Rozmarin
- Salată verde
- Fasole verde pentru salată sau la pui
- Anghinare
- Mazăre
- Broccoli
Iubitorii de drumeții în natură nu au cum să rateze
- Socul
- Mugurii de brad